Modeling není o kráse, ale o zajímavosti či výjimečnosti typu.


Noví andílci!!!

13.08.2009 09:38

 

Těhotenství supermodelek Heidi Klum, Karolíny Kurkové a Adriany Limy pořádně zkomplikovalo situaci ve firmě Victoria's Secret.

Jenže ve světě modelingu existují mnoho krásných děvčat. A tak se představitelé firmy Victoria's Secret poohlédli po náhradě. Z lukrativního kšeftu se mohou radovat Američanka Lindsay Ellingson a Brazílčanka Emanuela De Paula.

 
Zľava: Lindsay Ellingson, Alessandra Ambrosio, Marisa Miller a Emanuela de Paula v novej reklame Victoria´s Secret.
( Zleva: Lindsay Ellingson, Alessandra Ambrosio, Marisa Miller a Emanuela de Paula.
Tyto modelky jsou nyní hlavními tvářemi tohoto výrobce spodního prádla. )
 
"Proč máme tolik krásných holek? Opravdu nevím. Možná to bude něco ve vodě.", uvedla nová tvář značky v ranní show CBS. S čokolásovou kráskou pracuje pro známou americkou společnost ještě několik dalších Brazilčanek.Tato společnost v minulosti zaměstnávala i nejlepší vydělávající modelku Gisele Bündchen.

—————

Zpět


 

De Paula sice ještě nefunguje v businesu tak dlouhý čas jako její krajanka G.Bündchen, má však za sebou několik roků předvádění dámského dámského prádla i plavek. Minulý rok se objevila i ve světoznámém kalendáři Pirelli. Pro VS předváděla na výročních přehlídkách podobně jako Ellingsonová. Do první linie se obě dostaly až tento rok.

 

 "Je to úžasné! Stát se členem rodiny VS. Je to společnost,která dodává ženám sebevědomí, dělá je krásnějšími a přitažlivějšími. Jsem ráda,že mohu být součástí toho všeho", nadšeně říká Lindsay Ellingson.

Na Fashion Show, která se uskuteční tento rok v listopadu v New Yorku, nebude určitě chybět. A kdo ví, možná zaujme představitele mezinárodní módní společnosti natoli,že těhotné krásky budou muset zůstat na mateřské dovolené.